Kategorier
Avsnitt

#202 – Högskolan i Halmstad bidrar till ökad AI-kompetens

Fler behöver förstå mer om AI för att teknikens möjligheter ska användas på ett bra och ansvarsfullt sätt. Det resonemanget har hörts i tidigare avsnitt av Digitalsamtal.

Gäst den här veckan är Pontus Wärnestål, docent i informatik vid Högskolan i Halmstad. Samtalet handlar bland annat om hur AI blivit ett nytt material för dem som jobbar med tjänstedesign och hur högskolans utbildningsprogram MAISTR och poddkurs DAP ska bidra till ökad förståelse för materialets möjligheter och utmaningar hos dem som redan är ute i yrkeslivet.

Har du synpunkter på samtalet, frågor eller förslag på vad kommande avsnitt kan handla om: Hör gärna av dig. Du kan skicka e-post till podcast@digitalsamtal.se. Digitalsamtal finns på Twitter, som @digitalsamtal, och på Facebook.

Digitalsamtal görs av Anders Thoresson.

2 svar på ”#202 – Högskolan i Halmstad bidrar till ökad AI-kompetens”

[…] Gäst den här veckan är Pontus Wärnestål, docent i informatik vid Högskolan i Halmstad. Samtalet handlar bland annat om hur AI blivit ett nytt material för dem som jobbar med tjänstedesign och hur högskolans utbildningsprogram MAISTR och poddkurs DAP ska bidra till ökad förståelse för materialets möjligheter och utmaningar hos dem som redan är ute i yrkeslivet. […]